Retour Artikelen

Als klant beschik je over veertien (14) dagen, ofte tien (10) werkdagen, om een artikel in de oorspronkelijke verpakking terug te sturen.
Deze termijn van 14 kalenderdagen (10 werkdagen) dient verplicht nageleefd te worden.
Elk geretourneerd artikel moet volledig en in nieuwe staat zijn en dient vooraf aangemeld te worden via onze retourprocedure. De datum van verzending van dit formulier zal gelden als teruggavedatum.

Artikelen beschadigd of bevuild door de Koper alsook gedragen kledingstukken of hersteld door derden of door de Koper zelf worden niet terugbetaald, alsook artikelen die niet in de oorspronkelijke verpakking teruggestuurd worden, onvolledige artikelen, artikelen waarvan de onderdelen of accessoires ontbreken.
Bepaalde textielartikelen worden geleverd met een veiligheidsstempeltje, label of kaartje dat aan het artikel gehecht dient te blijven tijdens het passen. 
Artikelen die teruggezonden worden zonder dit stempeltje, label of kaartje, zullen niet terugbetaald of geruild kunnen worden.

In geval van abnormale of overmatige terugzendingen behoudt ‘entre-nous Lingerie & Badmode’ zich het recht voor volgende bestellingen te weigeren.

Bij Omruilen of terugsturen en na goedkeuring :

    • Zal het bedrag binnen de veertien (14) dagen teruggestort worden indien je kiest voor terugbetaling.
    • Kies je voor omruiling voor een ander artikel, wordt dit nieuwe artikel verstuurd zodra wij het teruggestuurde artikel ontvangen hebben.
    • Wens je een wardebon, dan wordt de waardebon gelijk aan het aankoopbedrag van het teruggestuurde artikel onmiddellijk aan je ‘Account’ toegevoegd zodra wij het teruggestuurde artikel ontvangen hebben.

De verzendkosten vallen ten laste van De Koper. Niet-gefrankeerde zendingen of rembourszendingen worden geweigerd.

OPGEPAST! Op Soldenartikelen geldt geen teruggaverecht.