Amoena
Amoena

Nieuwe collectie Lente-Zomer 2020

Gedurende de afgelopen 35 jaar heeft Amoena zich gericht op de ondersteuning van vrouwen wereldwijd. Als marktleider combineren ze technologie met ultiem comfort, zodat er een uitgebreid assortiment beha's, badkleding, functionele kledij en borstprotheses kunnen bieden dat zich richt op de behoeften van elke vrouw.
Alles start met een harmonieus silhouet. Dit is de reden waarom de voor u best passende borstprothese geselecteerd wordt tijdens het aanmeten in ons gespecialiseerd en erkend verkooppunt.
Perfectioneer uw silhouet.
 
 
 

Basiscollectie

De Lingerie en Borstprotheses zijn het ganse jaar door permanent beschikbaar.
 

Chantelle
Chantelle

Nieuwe collectie Lente-Zomer 2019

Chantelle = Franse = Uitmuntendheid. Sinds 1876 ontwikkelde Chantelle een unieke kennis. Het ambacht, de expertise, de kneepjes en de geheimen werden generatie op generatie doorgegeven. Dit biedt vrouwen perfect passende lingerie voor elke dag met een couture snit en gemaakt van rijke materialen.
Als wereldleider in Franse lingerie blijft Chantelle vernieuwen en brengt het met durf nieuwigheden voor vrouwen op zoek naar elegantie en een goed gevoel.
Meer dan 130 jaar kennis om perefectie te bereiken ... één seconde om het te voelen.
 
 
 

Basiscollectie

De Chantelle Lingerie basiscollectie is het ganse jaar door permanent beschikbaar.
 

CharlieChoe
CharlieChoe
Charlie Choe is het merk waar je een comfortabele pyjama, pyjamabroek, pyjamashort, of nachthemd kunt kopen die er niet alleen heel leuk uitziet, maar ook vooral heerlijk zit.
Onze hippe nachtkleding is niet alleen voor in bed, maar ook heerlijk om te dragen als loungewear.
 
 

Lise Charmel
Lise Charmel

Nieuwe collectie Lente-Zomer 2020

Lise Charmel is de definitie van elegantie in wat vrouwen verwachten van lingerie. Het bedrijf staat bekend om uitzonderlijk vakmanschap, gecombineerd met innovatieve en artistieke ontwerpen.
LISE CHARMEL is dé Referentie van luxe lingerie. Een uniek verhaal gegroeid door een uitzonderlijke expertise van ambacht, innovatie en kunst.
Droomlingerie die eindeloos blijft charmeren !
 
 

Marie-Jo | L'aventure | Swim

Nieuwe collectie Lente-Zomer 2019

Hoogwaardige en tijdloze luxe lingerie voor de modebewuste vrouw. Lingerie met een goede pasvorm vormt voor haar de basis van een modieuze garderobe.
Marie Jo brengt in de volledige Lingerie en Swim collectie een unieke combinatie van kwalitatieve materialen, stijlvolle kleuren en een ongelofelijke pasvorm. Pure luxe'.
 
 
 

Basiscollectie

De Lingerie en Swim basiscollectie is het ganse jaar door permanent beschikbaar.
 

Prima Donna | Twist | Swim | Sport

Nieuwe collectie Lente-Zomer 2019

  Alleen PrimaDonna biedt vrouwen met een grotere cupmaat lingerie die én mooi én comfortabel is.
Prima Donna garandeert u de perfecte pasvorm en de hoogste kwaliteit. Probeer de Prima Donna lingerie, badmode en voel het verschil.
Het duurt slechts 10 seconden eer jij voelt hoe perfect hij past, maar het duur minstens 18 maanden om de perfecte bikini te maken. Eén ontwerp en ontelbare details. De Prima Donna Swim bikini's werden met de grootste zorg ontworpen, om jouw rondingen te omhullen en je natuurlijke elegantie te accentueren.Hij zal je ondersteunen zoals geen enkele andere bikini ooit deed. Geniet ervan. Niet voor 10 seconden of 18 maanden, maar voor vele mooie jaren. U zegt binnenkort vast ook 'Bedankt, PrimaDonna.'
 
 
 

Basiscollectie

De Lingerie, Sport en Swim basiscollectie is het ganse jaar door permanent beschikbaar.
 

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Nieuwe collectie Lente-Zomer 2019

Tommy Hilfiger is één van 's werelds toonaangevende ontwerper van lifestyle merken. De designs zijn gebaseerd op de klassieke koele Amerikaanse stijl met een twist in de ontwerpen.
 
 
 

Basiscollectie

De Ondergoed en Beach basiscollectie is het ganse jaar door permanent beschikbaar.
 

Victor
VictorByVandy

Nieuwe collectie Lente-Zomer 2019

Victor by Vandy is een merk dat staat voor kwaliteitsvolle én maatschappelijk verantwoorde kleding.
Specially disigned for Man !
 
 

Copyright © 2020-entre-nous Lingerie & Badmode. All rights reserved.