Lingerie Styling : Enkele Tips

 
 
 

 

Amper 3% van de vrouwen in de wereld is tevreden met haar figuur. We hebben dus allemaal wel deugd van een geheimpje onder onze outfit dat onze troeven in de verf zet. Bovendien verdoezelt het de dingen waar we minder tevreden over zijn. Maak van je lingerie dus het fundament van je garderobe. Ontdek wat kan en vooral: amuseer je ermee en probeer eens wat anders.

 

 

TIPS VOOR DE JUISTE SNIT

Net zoals je bij jeansbroeken verschillende modellen hebt, is dat ook zo voor bh’s. Daar zijn goede redenen voor: afhankelijk van de vorm van je borsten, zal een bepaalde snit je beter passen. Je kan je snit ook aanpassen aan je look. Elke vrouw heeft zo wel haar favoriete model, maar het kan nooit kwaad om eens iets anders te proberen.

Denk eraan: elk merk heeft zo zijn eigen namen voor zijn bh-modellen. Staar je dus niet blind op termen als demi, balconnet of een of andere fancy naam. Kijk goed naar je bh en probeer uit te zoeken welk model je het meest flatteert. Je lingerie styliste kan je daarbij helpen. Ze zal je tonen waarop je moet letten.

 
 

 

7 TIPS VOOR HET VINDEN VAN HET PERFECTE MODEL

afbeelding
 
 

1. Weinig ruimte tussen je borsten?

Kies dan voor een snit met een lager middenstuk vooraan. Zo vermijd je dat je beugels in je borst prikken.

 

2. Veel ruimte vooraan tussen je borsten?

Dan kies je best voor een bh met een middenstuk dat wat breder is. Het zal beter aanpassen. Als je een uitgesprokener decolleté wil, kan je opteren voor een push-up: die zal je borsten dichter bij elkaar brengen.

 

3. Veel borstweefsel aan de zijkant?

Kies dan voor een bh met een bredere beugel en een extra verstevigingspaneel aan de zijkant. Die zal het borstweefsel mooi omhullen en meenemen in de cup.

 

4. Weinig afstand tussen je schouders en je borsten?

Kies dan voor een model met beugels die niet te hoog komen en wat lager uitgesneden cups. Zo vermijd je dat de beugels prikken onder je oksels en dat je bh te overweldigend oogt.

 

5. Ongelijke borsten?

Geen enkele vrouw heeft twee dezelfde borsten, het is dus heel normaal dat de ene kant wat zwaarder is dan de andere. Vaak kun je het verschil wegwerken met de schouderbandjes van de iets kleinere borst net een tikkeltje strakker aan te trekken. Je kan ook een mousse bh proberen, deze zal het verschil optisch verminderen. Is het verschil wat groter, probeer dan een bh met verwijderbare kussentjes en haal aan de ene kant het kussentje eruit. Kies trouwens je cupmaat op basis van je grootste borst.

 

6. Weinig volume aan de bovenkant van je borsten?

Kies voor een model dat je borsten wat lift en ze bovenaan mooi omhult. Een zware push-up is niet altijd de oplossing omdat je bovenaan een knik kan krijgen, wat niet flatteert. Een mousse bh kan vaak helpen. Kies bij een niet-voorgevormde bh een model dat niet te laag is uitgesneden.

 

6. Weinig volume aan de bovenkant van je borsten?

Kies voor een model dat je borsten wat lift en ze bovenaan mooi omhult. Een zware push-up is niet altijd de oplossing omdat je bovenaan een knik kan krijgen, wat niet flatteert. Een mousse bh kan vaak helpen. Kies bij een niet-voorgevormde bh een model dat niet te laag is uitgesneden.

 

7. Grote cupmaat?

Als je een grotere cupmaat hebt, dan ben je echt niet veroordeeld tot een stevige oma-bh. Er bestaan vandaag de dag ook modieuze bh's, bijvoorbeeld bh's van PrimaDonna, die je boezem de nodige steun zullen geven. Waar je op moet letten:

   Een goede bh heeft aan de zijkant een extra versteviging: dat zorgt ervoor dat je borsten mooi gecentreerd en gelift worden.

   Bredere schouderbandjes: hoe groter de cupmaat, hoe breder de schouderbandjes. Dat is essentieel om ervoor te zorgen dat de schouderbandjes niet gaan snijden. Maar niet getreurd: lingeriefabrikanten doen er alles aan om die bandjes er zo mooi mogelijk uit te laten zijn.

 

 

LINGERIEWEETJES

ROOD
Kies niet voor een witte bh of slip onder doorschijnende of witte kleding, je zal je lingerie erdoor zien, maar voor huidskleur. Onze favoriete kleur is echter rood, onzichtbaar onder wit of doorschijnende kleding, maar net iets avontuurlijker. For you to know, for others to find out!

 

Zorg dragen voor je lingerie
We willen allemaal zo lang mogelijk genieten van onze favoriete lingerie. Draag er dus zorg voor. Draag je mousse bh’s? Let er dan op dat je de cups niet elkaar klikt als je ze opbergt, dat kan het materiaal van de cups schaden. Bewaar ze gewoon plat, desnoods bh op bh. Let er ook op dat je je lingerie wast zoals voorgeschreven. Idealiter betekent dat handwas. Vermijd zeker de droogkast!

 
Recent Bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2019-entre-nous Lingerie & Badmode. All rights reserved.