Lingerie Styling : Het Label

 
 
 

 

LINGERIE STYLING = PROFESSIONEEL STYLINGADVIES OP MAAT

 

afbeelding

entre-nous Lingerie & Badmode is trotse eigenaar van het Lingerie Styling kwaliteitslabel.

Dit label staat voor de persoonlijke service en het professioneel advies dat je krijgt bij de aankoop van je lingerie. We geven je hieronder graag wat meer uitleg waarom dit zowel voor ons, maar nog meer voor jouw zo belangrijk is.

 

 
     Wat is Lingerie Styling ?

 

Voor veel vrouwen is lingerie shoppen frustrerend. Maar dat hoeft het echt niet te zijn. Het kan ook gewoon een zalig verwenmoment zijn. Met bovendien een geweldig effect. Een goed humeur, een goede outfit, een gezonde dosis zelfvertrouwen...
Het begint allemaal bij lingerie die perfect zit en die je er op je mooist doen uitzien. En die lingerie is er voor elke vrouw, daar zijn we bij Lingerie Styling zeker van.

afbeelding

Op zoek naar hét passende setje lingerie? Kom dan naar onze lingeriespeciaalzaak met het kwaliteitslabel Lingerie Styling. Dit kwaliteitslabel wordt enkel gegeven aan speciaalzaken die een professionele opleiding van lingeriegroep Van de Velde volgden. De training begint bij het bepalen van de maat van elke vrouw. Natuurlijk op een juiste manier, want deze stap is essentieel voor goed passende lingerie.
Maar het is pas het begin. Want lingerie moet vooral goed voelen. Daarom focust de opleiding ook op advies op maat rond snitten, kleur en persoonlijke stijl.

 
 
     Wat krijg je hiervoor in onze winkel ?

 

   Professioneel maat- en stylingadvies. Een Lingerie Styling specialiste bepaalt je maat op de juiste manier, zoekt een snit uit die je nog mooier maakt en gaat voor de perfecte match met je outfit.
   Extra veel keuze aan stijlen en modellen want enkel de winkels die een voldoende groot aanbod in de rekken hebben komen in aanmerking.
   De kwaliteitsmerken Marie Jo, Marie-Jo L'Aventure, Prima Donna en Prima Donna Twist en nog een andere merken zijn voldoende vertegenwoordigd
   Comfortabele paskamers met een discrete service
 
 
     Wist je dat ...

 

Om het kwaliteitslabel te kunnen behouden, wij twee keer per jaar een mystery shopper van een externe firma over de vloer de vloer krijgen ?
Deze geheime shopper beoordeelt de service in onze winkel en enkel bij een voldoende hoge score wordt het label opnieuw toegekend. Zo garanderen we dat elke klant ook de beloofde service krijgt.

 
     Wat kan je verwachten ...

 

Wij willen het gemakkelijker maken voor jou. Dat kan het best in de paskamer, waar wij luisteren naar wat jij wilt. En waar wij een ideale match voor jou zoeken. Het kan misschien zijn dat een speciaalzaak binnenstapen je afschrikt of dat je niet weet wat je kunt verwachten. Maar met Lingerie Styling willen we die drempel verlagen. Shoppen voor lingerie kan ook echt prettig zijn. Want wie houdt er nu niet van een persoonlijke styling waarbij tips worden gegeven om je er op je best te doen uitzien?

Lingerie Styling is…

         Een warm welkom
         Een professionele maatbepaling
         Advies rond stijl en snit, afgestemd op jouw voorkeuren
         Een persoonlijk verwenmoment

 

 

afbeelding

 

 

Recent Bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2019-entre-nous Lingerie & Badmode. All rights reserved.