×

Uw Registratie

Uw Naam

Uw Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is Verplicht!
Familienaam is Verplicht!
Ongeldige Voornaam!
Ongeldige Familienaam!
Dit is geen correct email adres!
Email adres is Verplicht!
Dit email is reeds geregistreerd!
Paswoord is Verplicht!
Geef een geldig Paswoord in!
Gelieve minstens 6 characters in te geven!
Gelieve maximum 16 characters in te geven!
Paswoorden zijn niet gelijk!
Gelieve de Algemene Voorwaarden te Accepteren!
Email of Paswoord is Verkeerd!

 

LINGERIE KOPEN VOOR JE VROUW? 5 GOUDEN TIPS VOOR MANNEN!

 

afbeelding

Liefde kan je niet kopen, zeggen ze. Maar – neem het van ons aan - een goedgekozen geschenk laat geen vrouw onberoerd.
Zoals een lingeriesetje in haar maat, precies in die kleur waar ze zo van houdt, en met het model dat haar vormen zo mooi doet uitkomen.


Maar hoe koop je haar het lingeriesetje van haar dromen? Volg onze 5 tips … en win haar eeuwige liefde!

 

 
  Tip 1: Zoek de juiste bh-maat
 

Voor je op zoek gaat naar de ideale bh met bijpassend slipje, kijk je best even in haar lingerielade. Zo krijg je niet alleen een beter zicht op haar stijl en smaak, maar kom je ook haar juiste maat te weten.

Kijk goed of de maat die je noteert Europees (EUR) of Frans (FR) is, want die verhoudingen kunnen erg verschillen.

 
 
  Tip 2: Push-up, beugelbh of balconnet?
 

De keuze aan bh- en slipjesmodellen is zo uitgebreid dat je er misschien nauwelijks wijs uit raakt. Ook hier kan een kleine inspectie van de lingerielade van pas komen.

Probeer een lingeriesetje of bh mee te smokkelen naar onze winkel: we kunnen je dan gelijkaardige modellen tonen. Met welk model zij het mooist is, hangt overigens af van haar lichaamstype.

Heb je vragen - Wij kunnen je zeker en vast verder helpen.

 
 
  Tip 3: Deze lingeriekleuren vindt ze mooi
 

Haar kleurvoorkeuren kan je afleiden uit de lingerie die ze voor zichzelf kocht, maar ook haar bovenkledij vertelt veel.

Draagt ze meestal kledij in sobere kleuren, dan kunnen subtiele tinten als grijs, donkerblauw, stijlvol zwart of zachte natuurkleuren haar wellicht bekoren. Is ze eerder een kleurrijk type, doe haar dan een setje cadeau in verleidelijk roze of vurig rood.

 
 
  Tip 4: Sensueel of ronduit sexy
 

Iedere vrouw voelt zich graag aantrekkelijk, maar de een speelt haar vrouwelijkheid al wat liever uit dan de andere. Houdt je liefste van stijlvol en sensueel, kies dan voor lingerie die speelt met subtiele kleurnuances, ondoorzichtige tule, sensuele broderie, of een strookje kant.

Speelt ze juist graag haar verleidelijke vormen uit? Ga dan voor lingerie in een transparante stof, of een bh-model met een dieper decolleté en een luxestring of sexy hotpants die een stukje van haar bips onthullen.

 
 
  Tip 5: Speel op safe
 

Weet je nog steeds niet waar je moet beginnen? Speel dan op safe en doe haar een cadeaubon van entre-nous Lingerie & Badmode cadeau.

In onze winkel vind je zeker een leuke attentie om bij de cadeaubon te geven. Dit kan een speels of sexy slipje zijn ...